Tyskt strösselkaka med vaniljpudding

Tyskt strösselkaka med vaniljpudding

240,00 kr inkl. moms

Tyskt strösselkaka med egen hemkokt vaniljpudding, 1/2 bakplåt 32cm x 20cm eller 1/1 bakplåt 32cm x 40cm.

Referens
bak-006
Storlek
  • 1/2 plåt 32cm x 20cm
  • 1/1 plåt 32cm x 40cm
Tillgänglig

vetemjöl*, smör*, mjölk*, socker*, hemkokt vaniljkräm* [utan färdiga blandningar], ägg*, citron* (skal & juice), jäst*, salt*, vaniljsocker*.

Kan innehålla minsta spår av nötter och mandlar.

 *certifierad ingrediens FEK (Frivillig Egen Kontroll kvalitet och ursprung).

Storlek: 1/2 bakplåt 32cm x 20cm eller 1/1 bakplåt 32cm x 40cm.

Puddingen är inte så "gul" som du kanske är van vid, eftersom jag inte använder puddingpulver från affären, så jag använder inget färgämne.

Förpackning: kartong och papper.

Kakan kan delas upp och frysas i vid behov. Låt kakan tinas i rumstemperatur.